Hjärtligt välkommen !
För några år sedan fanns här på området inget annat än åkermark. Göta kanals alla gäster passerade utan vetskap om att här skulle stå en ny och modern camping bara ett par år senare. Idag kan vi stolt erbjuda alla våra gäster möjlighet till avkopplande camping, bad i tempererat vatten eller varför inte något gott att äta eller dricka.

För Er som campar finns övernattningsmöjligheter i form av ett 80-tal campingplatser med el-anslutning, ett 40-tal campingplatser för tält samt sju stugor med WC. I vårt servicehus finns duschar och toaletter som alla campinggäster utnyttjar gratis samt ett kök där våra gäster kan tillaga sin egen mat.
I receptionsbyggnaden erbjuder vi både grillkök och fik. Här kan man avnjuta allt från en god bit mat till en svalkande glass på vår uteservering.
I receptionen köper man även sin entrébiljett till det tempererade badet, men för Er campinggäster är entrén fri!
 
Två stugor är handikapanpassade. Vi har även beachvolleyplaner, en gräsyta för bollaktiviteter samt en lekplats för barnen.

Som Ni märker planeras det hela tiden för att komplettera Töreboda Camping & Bad och vi är oerhört glada och stolta över denna fräscha anläggning, som har oerhört mycket att erbjuda. Så än en gång, hjärtligt välkommen till Törebodas vackra camping och bad, alldeles intill Baltzar Von Platens Göta Kanal.

Ulrika Larsson
Andreas Appelgren

Campingvärdar .
Adress
Töreboda Camping & Bad
Haddebodavägen 21
54534 Töreboda
Tel: 0506-10101
Copyright © Töreboda Camping & Bad
Webbsida från : Wilja Webbservice